topp rgb

Årets växtinredning 2015

Varje år väljer branschorganisationen Nordic Green ut en växtinredningslösning som varit utmärkande kreativ och originell.

- Levande interiör tog hem årets pris på grund av ett flertal faktorer. Framförallt presenterade de en lösning på en ”relativt normal” utmaning, men gjorde den på ett kreativt, innovativt och annorlunda sätt. Lösningen valdes efter noggrant övervägande ut av branschen själv. Levande interiör har all anledning till att vara stolta, säger Sigbjørn Furmyr, ordförande i Nordic Green.

- Det faktum att Levande interiör har tagit emot utmärkelsen två gånger, visar på att de levererar bra lösningar över tid. Jag tror hemligheten ligger i att de har väldigt kompetenta och duktiga medarbetare, berättar Sigbjørn Furmyr.

Installationen på Högskolan i Halmstad är en av flera lyckade inredningslösningar. Skolans lokaler pryds numera av en åtta meter hög växtvägg, flera små växttavlor, ett par fyra meter höga träd och flera golvväxter. Både personal och elever har uttryckt sin uppskattning över de nya tillskotten.

- Vi har fått många reaktioner på de nya växtväggarna. Alla uttrycker uppskattning och är fascinerade över konceptet ”Levande interiör”. Vilket bra företagsnamn! Huset hänger nu bättre ihop som en helhet, säger Jette Trolle-Schultz Jensen, studierektor i sociologi vid Högskolan i Halmstad.

In English.

li arets vaxtinredning 2015 web

 levande 43 web  levande 56 web  levande 20 web

 

Årets växtinredning 2013

Vi på Levande interiör är mycket stolta över att vårt växtinreningsprojekt på Galleria Boulevard i Kristianstad blev utsett till Årets växtinredning 2013 i Skandinavien. Det är branschorganisationen för växtinredare i Skandinavien, Nordic Green, som delar ut utmärkelsen. Nordic Green utser Årets växtinredning utifrån kriterierna design, funktionalitet, material- och växtval.

Beskrivning
Växtcylindrarna är specialbyggda efter idé från Fojab arkitekter. Levande interiör konstruerade och levererade hela installationen med hjälp av våra samarbetspartner VerticalPlantSystem och projektledare från Space in Order. Vi står även för komplett drift och skötsel inklusive växtgaranti. Växtcylindrarna är byggda med samma teknik och bevattningssystem som vi använder i våra växtväggar.

In English.

li diplom

li 2013 1  li 2013 2  li 2013 3